16 oktober - Breddtrav

Söndagens trav i Halmstad innehöll 10 breddlopp.


Loppen

{{title}}

{{description}}

Intervjuer

{{title}}

{{description}}

Lopp 1

1 - Majah Winner.jpg

Första loppet var ett montélopp över 2140 meter med voltstart, som ingick i Juniorchansen och saknade därmed spel. Där kopplade Majah Winner med Stephanie J Werder i sadeln greppet över upploppet och tog efter en vass speed en säker seger. Bo Örberg är både uppfödare, ägare och tränare till Maharajahdottern.

Lopp 2

2 - Gangster Mearas.jpg

Också i andra loppet blev det en finfin upploppsspurt som ledde till seger. Den här gången var det Gangster Mearas som med David Grundmann i sulkyn tog hem segern. Gunilla Hinterlach både äger och tränar den sexårige Muscle Hillsonen.

Lopp 3

3 - Garden Leave.jpg

I lopp 3 ledde favoriten Garden Leave med Wilma Karlsson från start till mål och vann säkert. Johan Untersteiner tränar fyraårsstoet, som nu tog sin 3:e seger.

Lopp 4

4 - Best I Walk.jpg

I lopp 4 svarade favoriten Best I Walk för en fin insats, då fyraårsvalacken trots resa i dödens tog en överlägsen seger. I sulkyn satt en glad Egon Bengtsson, som hade gott om tid att göra en elegant segergest. Ingrid Bengtsson är både uppfödare, ägare och tränare till Best I Walk, som nu tog sin första seger, vilken kom i andra starten.

Lopp 5

5 - Oliver Hall.jpg

I lopp 5 fick Oliver Hall först vandra i dödens, men tog över ledningen i sista sväng och höll undan till seger, även om uppvaktningen blev lite närgången över upploppet. Jonas M Oscarsson höll i tömmarna och Anna Erixon äger och tränar den sjuårige Ready Cashsonen.

Lopp 6

6 - Love No Pain.jpg

I lopp 6 blev det favoritseger genom Love No Pain och Lee Nimåker. Ekipaget svarade för en imponerande sistasväng och vann säkert. Tomas Malmqvist tränar sexårsstoet , som nu tog sin 11:e seger, vilken kom i 46:e starten.

Lopp 7

7 - Nocco.jpg

Det blev ny favoritseger i lopp 7 genom Nocco och Håkan B Johansson. Ekipaget tog hand om ledningen efter 500 meter och stannade där loppet ut. Carl-Otto Göransson tränar femårsstoet, som nu tog sin tredje seger. Bilden visar segraren i ledning varvet kvar.

Lopp 8

8 - Bon Et Mixte.jpg

I lopp 8 tog Bon Et Mixte hand om ledningen från start och fyraårsvalacken tog sedan hem en säker seger. Andreas Odell är både uppfödare, tränare, körsven och ägare till segerherren, som nu tog sin första seger.

Lopp 9

9 - Alfons.jpg

I nionde loppet tog Alfons med Olof Thorson i vagnen hand om ledningen i starten och höll sedan undan för attackerande favoriten Ghita Nörby över upploppet. Magnus Knutsen tränar femårsvalacken.

Lopp 10

10 - Gansch Ixi.jpg

Avslutande loppet leddes länge av Devs Dom Perignon, men över upploppet kom Gansch Ixi med en vass speed och var först över mållinjen. I sulkyn vikarierade Sören Boel med den äran och Anders Schillström tränar sexårsvalacken, som nu tog sin andra seger, vilken kom i 24:e starten.
 
Text o foto Lars B Persson tel 0708-620272

Publicerad måndag 17 oktober 2022. info@halmstad.travsport.se