Torsdag 12 maj - Lunchtrav

Torsdagens lunchtrav i Halmstad innehöll åtta lopp.


Loppen

{{title}}

{{description}}

Intervjuer

{{title}}

{{description}}

Lopp 1

1 - sangria pellini.jpg

Första loppet var för ston och gick över sprinterdistansen 1640 meter med autostart. Här serverades favoriten Sangria Pellini en finfin resa i andra par ytter av sin körsven Michael Nimczyk och tog en säker seger. Wolfgang Nimczyk tränar fyraårsstoet, som nu tog sin åttonde seger.

Lopp 2

2 - peaknroll.jpg

Andra loppet slutade med ett spännande upplopp, där Peak´n Roll med Mika Forss i vagnen var först över mållinjen. Jerry Riordan tränar den fyraårige Bold Eaglesonen, som tog sin fjärde seger på nio starter.

Lopp 3

3 - b g pastor jonte.jpg

Tredje loppet var ett sprinterlopp med autostart. Det slutade med en tvåhästarsduell mellan favoriterna Bahama Passion och B.G.Pastor Jonte, där den sistnämnde med Flemming Jensen i sulkyn tog hem segern.

Lopp 4

4 - game on butcher.jpg

Fjärde loppet var ett långlopp över 2640 meter. Där tog favoriten Game On Butcher och Ken Ecce hand om ledningen i starten och där stannade ekipaget loppet ut även om uppvaktningen blev närgången över upploppet. Fyraårshingsten har startat 13 gånger och i sju fall har det slutat med seger.

Lopp 5

5 - dancer brodde.jpg

I lopp 5 svarade favoriten Dancer Brodde för en finfin insats då treårshingsten trots fjortondespår och galopp på vägen kunde ta en säker seger! I sulkyn bakom Bold Eaglesonen satt Johan Untersteiner, som nu styrde Dancer Brodde till hans andra seger på lika många starter.

Lopp 6

6 - cassandra ferm.jpg

Sjätte loppet var ett stolopp och ingick i Brizy´s Lärlingsserie. Där segrade Cassandra Ferm efter en duell med Stens Retention. Gustav Johansson höll i segertömmarna och Rick Ebbinge tränar fyraårsstoet, som nu tog sin tredje raka seger.

Lopp 7

7 - black in black.jpg

Sjunde loppet var ett montélopp över 2140 meter. Där tog femårsstoet Black In Black med Jonathan Carre i sadeln hem en säker seger, vilken var femte segern på 51 starter. Christian Fiore sköter träningen.

Lopp 8

8 - mary ann lane.jpg

Avslutande loppet ingick i Svensk Travsports Unghästserie och var för treåriga ston. Där ledde Mary Ann Lane från start till mål och tog en säker seger. I sulkyn satt Peter Untersteiner, när den treårige Orlando Vicidottern tog sin första seger.
 
Text o bild Lars B Persson tel 0708-620272

Publicerad fredag 13 maj 2022. info@halmstad.travsport.se