Måndag 2 maj - Lunchtrav

Lunchtravet i Halmstad innehöll 8 lopp i härligt väder.


Loppen

{{title}}

{{description}}

Intervjuer

{{title}}

{{description}}

Lopp 1

1-darlington.jpg

Lunchtravet i Halmstad innehöll 8 lopp. Inledande loppet gick över 2140 meter med autostart. Där triumferade Darlington till 15 gånger insatsen efter en vass spurt över upploppet. Thomas Uhrberg höll i tömmarna och Preben Sövik tränar Darlington, som nu tog sin 10:e seger.

Lopp 2

2-mulberry.jpg

I andra loppet svarade favoriten Mulberry för ett mäktigt sistavarv, vilket resulterade i en säker seger. Henrik Thomsen äger, tränar och kör den fyraårige Maharajahsonen , som nu tog sin 10:e seger, vilken kom i 15:e starten.

Lopp 3

3-the natural.jpg

I lopp 3 svarade The Natural för en fin insats, då femårsvalacken trots resa i dödens tog hem en säker seger. I sulkyn satt tränaren och körsvennen Rick Ebbinge.

Lopp 4

4-ikarus love.jpg

I lopp 4 var det dags för ny seger med Rick Ebbinge. Den här gången hette segerherren Ikarus Love och ekipaget ledde större delen av loppet. Ikarus Love har startat 32 gånger och vid 12 tillfällen har det slutat med seger.

Lopp 5

5-karat river.jpg

Femte loppet slutade med kamp om segern mellan Goop och Karat River, där den sistnämnde med Johan Untersteiner i sulkyn tog hem spelet. Karat River har ännu inte förlorat i felfritt lopp och tog nu sin tredje seger.

Lopp 6

6-utah southwind.jpg

I lopp 6 började Utah Southwind travkarriären på bästa sätt; nämligen med seger i debuten på tävlingsovalen. Christoffer Eriksson kör och tränar den treårige Bold Eaglesonen.

Lopp 7

7-barack face.jpg

I lopp 7 var det dags för en ny fin unghäst att visa upp sig. Välstammade Barack Face ledde från start till mål och segrade på ett finfint sätt. I sulkyn satt treårshingstens tränare och körsven Adrian Kolgjini.

Lopp 8

8-Camaiore.jpg

Avslutande loppet fick en dramatisk upplösning, där Camaiore var först över mållinjen. Victor Rosleff satt i vagnen och Emma Holmqvist tränar det femåriga segerstoet.
 
Text och bild Lars B Persson tel 0708-620272

Publicerad tisdag 3 maj 2022. info@halmstad.travsport.se