9 juli - STL lördag

Lördagstravet innehöll STL-lopp av högsta klass med V75 och extrapengar i potten samt med Gulddivisionen som russinet i kakan. En utsökt anrättning alltså!!


Loppen

{{title}}

{{description}}

Intervjuer

{{title}}

{{description}}

Lopp 1

1-Nikita Vrijthout.jpg

Inledande loppet var ett montélopp över 1640 meter med autostart. Där galopperade Spartak Face i ledningen, vilket gjorde att favoriten Nikita Vrijthout med Jennifer Persson i sadeln tog hem segern.

Lopp 2

2-Önas Prince.jpg

I lopp 2 blev det en kassaskåpssäker seger för favoriten och fjolårets SprinterMästare Önas Prince. Per Nordström satt som vanligt i sulkyn och ekipaget ledde från start till mål.

Lopp 3

3-Leanne Schermer.jpg

I tredje loppet tog favoriten Leanne Schermer med Gustav Johansson i vagnen hem segern efter en finfin spurt över upploppet. Rick Ebbinge sköter träningen.

Lopp 4

4-Karat River.jpg

Fjärde loppet gick över 2640 meter. Där ledde Vincent Cheri länge, men över upploppet kom Karat River med en vass speed och vann säkert. I sulkyn satt Johan Untersteiner. Den fyraårige Muscle Hillsonen har nu tagit imponerande 6 segrar på åtta starter.

Lopp 5

5-Beckham.jpg

Med lopp 5 startade V75. Det slutade med fyra hästar nästan samtidigt över mållinjen. Den som var först i mål var Beckham, som kördes av Mika Forss och tränas av Magnus Dahlen.

Lopp 6

6-Black Fire.jpg

I lopp 6 var det dags för ny seger till Gustav Johansson. Nu triumferade han i Wången Cup med Dan Widegrentränade Black Fire. Ekipaget ledde hela loppet och vann lältt.

Lopp 7

7-Adde SH.jpg

Ny seger blev det också för Johan Untersteiner, då han tog hem Silverdivisionen med Adde S.H. i lopp 7. Efter en vass spurt kunde Adde S.H. kamma hem sin 12:e seger, vilken kom i 54:e starten.

Lopp 8

8-Holdfast Am.jpg

I lopp 8 var det dags för ny seger till The Untersteiners och den här gången var det pappa Peter, som höll i tömmarna bakom Holdfast Am. En finfin spurt gav seger till 37 gånger satsade slantar.

Lopp 9

9-Hidalgo Heldia.jpg

I lopp 9 visade sig Hidalgo Heldia fullständigt överlägsen och vann enkelt. Conrad Lugauer kör och tränar den femårige Raja Mirchisonen.

Lopp 10

10-Jeans n Passion.jpg

I lopp 10 ledde Jeans´n Passion sista halvan av loppet och höll undan till seger även om flera försökte utmana över upploppet. Joakim Lövgren kör och tränar sexårsstoet, som nu tog sin 12:e seger.

Lopp 11

11-Rackham.jpg

I lopp 11, som var Gulddivisionen med 150 000 kronor i förstapris, triumferade Christoffer Eriksson bakom Rackham. Ekipaget ryckte undan i sista sväng och höll sedan undan för attackerande Admiral As.

Lopp 12

12-Devs Daffodil.jpg

Lopp 12 slutade med en spännande upploppskamp mellan Iceland Falls och Devs Daffodil, där den sistnämnde med Conrad Lugauer i sulkyn var starkast och kom först över mållinjen.

Lopp 13

13-Dubai Kronos.jpg

I 13:e och avslutande loppet visade Jerry Riordan upp en finfin treårshingst i Dubai Kronos. Ready Cashsonen med Mika Forss i sulkyn var totalt överlägsen och satte en fin punkt för ett strålande SprinterMästarmöte med massor av topprestationer.
 
Foto o text Lars B Persson tel 0708-620272

Publicerad torsdag 14 juli 2022. info@halmstad.travsport.se