Fredag 30 Juli - V5

Fredagens kvällstrav på Halmstadtravets snabba tävlingsoval bjöd på åtta lopp med spelformerna V4 och V5.


Loppen

{{title}}

{{description}}

Intervjuer

{{title}}

{{description}}

Lopp 1

1 - prosecco.jpg

Inledande loppet ingick i Juniorchansen och kördes helt utan spel. Här styrde Alex Persson resolut Prosecco till ledningen i starten och där stannade ekipaget loppet ut till en säker seger. Carina Balder är uppfödare och tränare till Prosecco, som nu tog sin första seger.

Lopp 2

2 - ten penny.jpg

Lopp 2 gick över 2140 meter med voltstart. Där fortsatte familjen Perssons framgångar och nu var det pappa Stefans tur att triumfera. När favoriten Wish Lane galopperade strax efter start styrde Stefan Ten Penny till ledningen och ekipaget höll sedan undan till klar seger. Lena Andersson Uddeholt tränar femårsstoet, som nu tog sin första seger.

Lopp 3

3 - valour kronos.jpg

Tredje loppet gick över sprinterdistansen 1640 meter med autostart. Där tog favoriten Valour Kronos med Gustav Johansson i sulkyn hand om ledningen efter en snabb 1.10,6-öppning och där stannade ekipaget loppet ut även om Spartak Face försökte utmana över upploppet. Valour Kronos hade tre raka tvåor i resultatraden och nu var det alltså dags för en etta, vilken togs på ett imponerande sätt. Dan Widegren tränar den sjuårige Muscle Hillsonen.

Lopp 4

4 - lazar flevo.jpg

I fjärde loppet tog Lazar Flevo med Johan Untersteiner i sulkyn hand om ledningen i starten och sedan ledde ekipaget hela vägen in i mål. Peter Untersteiner tränar treårsvalacken, som på två starter tagit lika många segrar.

Lopp 5

5 - kron vici star.jpg

I lopp fem var det dags för ny ledning från start till mål och den här gången var det Kron Vici Star och Peter Ingves som stod för den bravaden. Johan Untersteiner står för träningen av den treårige Going Kronossonen, som nu tog sin tredje seger, vilken kom i sjätte starten.

Lopp 6

6 - Nashy håleryd.jpg

Lopp 6 var ett långlopp över 2640 meter med voltstart. Det slutade i en spännande trehästarskamp, där Nashy Håleryd var den som var först över mållinjen. Johan Untersteiner både kör och tränar fyraårsstoet.

Lopp 7

7 - georgia am.jpg

I sjunde loppet var Johnny Takter tillbaka i Halmstadtravet vinnarcirkel efter att ha segrat med David Perssontränade Georgia Am. Nouba Mom försökte utmana över upploppet, men Georgia Am försvarade sig föredömligt och vann säkert.

Lopp 8

8 - oche trot.jpg

Lopp åtta ingick i Brizy´s Ungdomsserie och gick över 1640 meter med autostart. Där segrade Oche Trot med Simon Mitman i sulkyn. Per Nordström tränar det segrande fyraårsstoet, som nu tog sin fjärde seger.
 
Text o foto Lars B Persson tel 0708 620272

Publicerad fredag 30 juli 2021. info@halmstad.travsport.se