V75 - Uppesittarkvällen

Halmstadtravets uppesittarkväll bjöd på välfyllda lopp och möjligheter att stärka julkassan genom spel på V75.


Loppen

{{title}}

{{description}}

Intervjuer

{{title}}

{{description}}

Lopp 1

1 - moni winner.jpg

Inledande loppet gick över 2140 meter med voltstart och där ledde Moni Winner i stort sett från start till mål. I sulkyn satt Björn Goop, när treårshingsten tog sin första seger.

Lopp 2

2 - zurich as.jpg

Andra loppet slutade med en ny tränarseger för Björn Goop, när Zurich As var först över mållinjen i montéloppet. Malin Andersson satt i sadeln vid triumfen.

Lopp 3

3 - equal to none.jpg

Lopp 3 var ett långlopp över 2640 meter. Där fortsatte Björn Goop segerdansen; nu genom att triumfera bakom Equal To None efter att ha tagit hand om ledningen efter ett varv.

Lopp 4

4 - ahorsewithnoname.jpg

Fjärde loppet var Brizy´s Ungdomsfinal och var ett sprinterlopp över 1640 meter med autostart. Här var Ahorsewithnoname favorit och treårsstoet gjorde ingen besviken. Med Gustav Johansson i sulkyn ledde ekipaget från start till mål. Sofie Ericsson sköter träningen.

Lopp 5

5 - tara hills.jpg

Lopp 5 var för ston över 1640 meter med autostart. Där fortsatte Björn Goops framgångar. Här segrade han med Tara Hills som trots resa i dödens tog hem en spännande slutstrid.

Lopp 6

6 - playit flax.jpg

Med lopp 6 började V75:an. Där storskrällde Jörgen Sjunnesson med Playit Flax till inte mindre än 40 gånger satsade slantar efter en tät slutstrid. Johanna Johansson tränar.

Lopp 7

7 - nocturne zon.jpg

Lopp 7 (V75-2) var för treåriga ston över 2140 meter med voltstart. Där segrade Nocturne Zon med Joakim Lövgren i sulkyn efter en vass speed över upploppet.

Lopp 8

8 - mafioso lynx.jpg

Lopp 8 (V75-3) slutade med en ny spännande spurtstrid och den här gången var det Mafioso Lynx med Peter Ingves i sulkyn som var först över mållinjen till drygt 13 gånger insatsen. Hanna Lähdekorpi tränar segerherren.

Lopp 9

9 - kirsi boko.jpg

Lopp 9 (V75-4) blev det ny hemmaseger; nu genom Kirsi Boko och Peter Untersteiner. Ekipaget svarade för en imponerande speed över upploppet och tog en säker seger till drygt 20 gånger satsade slantar.

Lopp 10

10 - readlys dream.jpg

Lopp 10 (V75-5) var ett stolopp över 2140 meter. Där blev det ny seger för Peter Untersteiner; men nu som tränare. I stället var det sonen Johan som höll i tömmarna bakom Readly´s Dream och styrde till knapp men säker seger.

Lopp 11

11 - incredible wine.jpg

I lopp 11 (V75-6) blev det ännu en spännande spurtstrid, där Incredible Wine med Victor Rosleff i sulkyn var först över den hägrande mållinjen. Thomas Dalborg äger och tränar femårsvalacken, som nu tog sin åttonde seger, vilken kom i 27:e starten.

Lopp 12

12 - upper face.jpg

Avslutande loppet (V75-7) var ett sprinterlopp över 1640 meter. Det slutade med en tvåhästarskamp mellan Racing Ribb och Upper Face, där den sistnämnde med Adrian Koljini i sulkyn segrade.
 
Text o foto Lars B Persson tel 0708-620272

Publicerad måndag 3 januari 2022. info@halmstad.travsport.se