Måndag 6 december - V64

Måndagstravet innehöll 10 lopp, V64, lussetåg av Travskolan och ett dignande julbord i restaurangen.


Loppen

{{title}}

{{description}}

Intervjuer

{{title}}

{{description}}

 
Lopp 1
1 - Jade Sisu.jpg
Inledande loppet var för tvååringar och gick över 2140 meter med voltstart. Det slutade med säker favoritseger, då Per Nordström styrde Ready Cashdottern Jade Sisu till hennes första seger, vilken kom i andra starten.
 
Lopp 2
2 - Eclectic.jpg
Loppet slutade med en ny seger för Per Nordström; den här gången med fuxstoet Eclectic, som också tog sin första seger, vilken kom i fjärde starten.
 
Lopp 3
3 - Chablis D K.jpg
I tredje loppet ledde Chablis D.K. med Thomas Uhrberg i sulkyn från start till mål och tog en komfortabel seger. Steen Juul tränar den segrande sjuårsvalacken.
 
Lopp 4
4 - Högstenastalldräng.jpg
I lopp 4 ledde Högstenastalldräng med Stefan Persson i sulkyn från start till mål och tog en klar seger. Giuseppe Lubrano tränar den segrande åttaårshingsten.
 
Lopp 5
5 - Lady Larissa.jpg
Lopp 5 var för treåriga ston och gick över 2140 meter med autostart. Det slutade med en spännande spurtuppgörelse mellan länge ledande Wilma Töll och Lady Larissa, där den sistnämnda med Peter Untersteiner i vagnen var först över mållinjen.
 
Lopp 6
6 - Camelot As.jpg
I sjätte loppet visade Camelot As fin klass då treårshingsten trots tung resa i dödens tog hem segern. Marcus Lindgren tränar segerherren, som nu tog sin tredje seger på åtta starter.
 
Lopp 7
7 - Icebreaker Sisu.jpg
Sjunde loppet slutade med en spännande spurtduell mellan Ornellaia Cheri och Icebreaker Sisu, där den sistnämnde med Gustav Johansson i sulkyn var först över mållinjen. Dan Widegren tränar treårsvalacken, som nu tog sin första seger, vilken kom i tredje starten.
 
Lopp 8
8 - Bee Kronos.jpg
Lopp 8 leddes hela vägen av Bee Kronos, som med Kevin Oscarsson vid tömmarna tog en säker seger. Magnus Dahlén tränar fyraårsstoet.
 
Lopp 9
9 - Express Lime.jpg
I nionde loppet segrade Express Lime trots tung resa i dödens. Johan Untersteiner satt i sulkyn och pappa Peter tränar den femårige segerherren.
 
Lopp 10
10 - Global Action.jpg
I avslutande loppet blev det en spännande tvåhästarsduell mellan Encore Cloc och Global Action, där den sistnämnde med Joakim Lövgren i sulkyn var först över mållinjen.
 
Text o foto Lars B Persson tel 0708 620272

Publicerad tisdag 7 december 2021. info@halmstad.travsport.se