Måndag 16 augusti - lunchtrav

Måndagens lunchtrav innehöll åtta lopp med spelformerna V4 och V5.


Loppen 16 augusti

{{title}}

{{description}}

Intervjuer 16 augusti

{{title}}

{{description}}

Lopp 1

1 - beethoven.jpg

En snabb öppning i inledande loppet öppnade upp för bakspårshästarna. Peter Zadel attackerade i sista sväng med Beethoven, svepte fältet och försvann till en säker seger. Den femårige From Abovesonen tränas av Maria Törnqvist.

Lopp 2

2 - edibear.jpg

Lopp 2 gick över 2140 meter med autostart. Här tog favoriten Edibear med Stefan Persson i sulkyn hand om ledningen efter cirka 500 meter och ekipaget höll sedan undan till säker seger. Linda Persson tränar treårsvalacken, som nu tog sin fjärde seger på fem senaste starterna. Det lär bli fler framöver....

Lopp 3

3 - mästarnas mästare.jpg

Lopp 3 avslutades med en finfin spurt över upploppet av Mästarnas Mästare och säker vinst. Peter Ingves satt i sulkyn och Pernilla Larsson tränar segerherren.

Lopp 4

4 - valour kronos.jpg

I fjärde loppet tog favoriten Valour Kronos med Gustav Johansson i sulkyn över ledningen efter cirka 400 meter och sedan höll ekipaget undan till säker seger. Den sjuårige Muscle Hillsonen tränas av Dan Widegren och tog nu sin 11:e seger på 42 starter. De fem senaste starterna har gett tre andraplaceringar och två vinster!

Lopp 5

5 - darlington fame.jpg

Lopp 5 var ett treåringslopp för ston och gick över 2140 meter med autostart. Där ledde Istania De Viette länge, men galopperade på upploppet när Darlington Fame med Markus Niklasson i vagnen attackerade. Treårsstoet Darlington Fame är både uppfött, ägt och tränat av Per-Emil Henriksson.

Lopp 6

6 - arpi broline.jpg

Lopp 6 slutade i en kamp mellan de två Peter Untersteinertränade hästarna Wish Lane och Arpi Broline, där det blev den sistnämnde som höll undan till seger. Stefan Persson höll i tömmarna och tog därmed sin andra seger för dagen.

Lopp 7

7 - grappa boy.jpg

I lopp 7 visade sig favoriten Grappa Boy fullständigt överlägsen. Christoffer Eriksson styrde till ledningen varvet kvar och försvann sedan till en säker seger, vilken var treårsvalackens första och den kom i sjätte starten.

Lopp 8

8 - primadonna tile.jpg

I avslutande loppet var Primadonna Tile favorit och fyraårsstoet motsvarade förväntningarna. Trots resa i dödens sista varvet hade Muscle Hillsdottern inga problem med att ta hem segern. Johan Untersteiner tränar och kör Primadonna Tile, som nu tog sin fjärde seger, vilken kom i sjunde starten.
 
Text o foto Lars B Persson tel 0708 620272

Publicerad måndag 16 augusti 2021. info@halmstad.travsport.se