Måndag 2 november - första start 18.20 - V64

Måndagens trav i Halmstad bjöd på 10 lopp med en del profilstarka ekipage på startlinjen samt V64:a med möjlighet att fylla på i plånboken.


1 Chatty Kronos def DSC_6747.jpg

Lopp 1

Inledande loppet var för tvååriga travare och gick över sprinterdistansen 1640 meter med voltstart. Det blev en del galopper bland nybörjarna men en som höll sig till rätt gångart och ledde från start till mål var Chatty Kronos. I sulkyn satt Kevin Oscarsson och framgångsrike Jerry Riordan sköter träningen av Bold Eagle-dottern.

 

2 Budets Sara DSC_6754.jpg

Lopp 2

Andra loppet gick över medeldistansen 2140 meter med voltstart. Här överraskade Budets Sara spelarna genom att ta sitt livs första seger efter en finfin spurt till inte mindre än drygt 60 gånger insatsen. Triumfen kom i 10:e starten. I sulkyn satt tränaren och körsvennen Svend Dyhrberg.

 

3 Emelie E DSC_6785.jpg

Lopp 3

Tredje loppet ingick i Svensk Travsports Unghästserie för treåriga ston och gick över 2140 meter med voltstart samt med ett förstapris på 40 000 riksdaler. Det slutade i ett spännande trehästarsslag, där Emelie E. satte nosen först över mållinjen. Thomas Uhrberg satt i sulkyn och Ola Samuelsson tränar treårsstoet, som nu tog sin första seger, vilken kom i åttonde starten.

 

4 Gusto DSC_6798.jpg

Lopp 4

Fjärde loppet var ett Uttagningslopp till Summer Meeting Fall och för ston över medeldistansen 2140 meter med autostart. Även här slutade det med en spännande spurtuppgörelse mellan tre ekipage. Först den här gången var Gusto med Thomas Uhrberg i sulkyn. Joakim Lövgren tränar fyraårsstoet, som nu tog sin andra seger på 13 starter.

 

5 Looks Likeaqueen DSC_6828.jpg

Lopp 5

Femte loppet var ett Ungdomslopp och stolopp. Distansen var 1640 meter med autostart. Även här var det en trio som gjorde upp om segern över upploppet. Vinnare i den kampen blev Looks Likeaqueen med Iina Aho vid tömmarna. Selina Sylvander äger och tränar Varenne-dottern.

 

6 Xet Diablo DSC_6856.jpg

Lopp 6

Sjätte loppet var ett långlopp över 2640 meter med autostart. Här bjöd Peter Untersteiner Xet Diablo på en finfin resa och när det drog ihop sig till slutstrid tog fyraårsvalacken hem en säker seger.

 

7 Quantum Roc DSC_6862.jpg

Lopp 7

Sjunde loppet var ett B-tränarlopp över långdistansen 2640 meter med voltstart. Här styrde körsvennen och tränaren Hanna Lähdekorpi sin springare Quantum Roc till ledningen varvet kvar och sedan försvann ekipaget till säker seger.

 

8 Spickleback Face DSC_6902.jpg

Lopp 8

Åttonde loppet var ett långlopp över respektingivande 3140 meter med voltstart. Här ledde favoriten Tony Afrika länge men sista varvet satte formkusken Robert Bergh in stöten med Spickleback Face och tog hem en säker seger efter en finfin speed.

 

9 Durello DSC_6931.jpg

Lopp 9

Nionde loppet var ett sprinterlopp över 1640 meter med autostart. Slutstriden stod mellan favoriterna I Come In Peace och Durello. Peter Ingves vikarierade med den äran för Joakim Lövgren och kunde styra Durello först över mållinjen.

 

10 Upstate Face DSC_6958.jpg

Lopp 10

Avslutande loppet över 2640 meter med voltstart dominerades av Upstate Face och Adrian Kolgjini, som ledde från start till mål. Totalt har den fyraårige Joke Face-sonen startat 23 gånger och vid fyra tillfällen har det slutat med vinst.

Publicerad tisdag 3 november 2020. info@halmstad.travsport.se