Lördag 19 december V75

Stortävlingar i Halmstad med 12 lopp och V75 på programmet.


19 december

{{title}}

{{description}}

Lopp 11- Dynamite Light.jpg

Inledande montéloppet slutade med en spännande kamp mellan länge ledande M.T.Nordic Spirit och Dynamite Light, där den sistnämnde var först över mållinjen. Tova Bengtsson satt i sadeln och Carl-Otto Göransson tränar.

Lopp 2

2- Dreamstone.jpg

I Brizy´s Ungdomsfinal tog favoriten Dreamstone med Victor Rosleff vid tömmarna hand om ledningen efter 500 meter och sedan höll ekipaget undan till säker seger.

Lopp 3

3- Evolution On Track.jpg

Lopp 3 fick en dramatisk upplösning. Ledande Stig Brodde galopperade på upploppet och i stället blev det Evolution On Track med Peter Ingves i sulkyn som tog hem spelet.

Lopp 4

4-Black Mission.jpg

Lopp 4 slutade med ett spännande upplopp, där Black Mission med Thomas Uhrberg i sulkyn var först över mållinjen.

Lopp 5

5-Astronascente Zac.jpg

Så var det dags för lopp 5 och V75-1, som var ett försök i Klass I. Där tvingades favoriten Astronascente Zac till en snabb öppning men hade trots det krafter i behåll för att gå undan till en säker seger över upploppet. En imponerande prestation! I sulkyn satt Björn Goop.

Lopp 6

6- Jeans'n Passion.jpg

I lopp 6 (V75-2) tog Jeans´n Passion med Dan-Åke Olsson i vagnen hand om ledningen, verkade slagen på upploppet men kontrade tappert och tog en knapp seger. En finfin prestation av den fyraåriga Maharajahdottern.

Lopp 7

7- Dragster.jpg

Lopp 7 (V75-3) var ett försök i Gulddivisionen. Där kom Dragster med en vass speed ute i banan över upploppet och tog hem segern. Erik Adielsson höll i tömmarna och Roger Malmqvist tränar åttaårsvalacken.

Lopp 8

8-Nouba Mom.jpg

Lopp 8 (V75-4) var ett försök till Diamantstoet. Här såg Nouba Mom och Magnus A Djuse till att ta första hemmasegern inom V75. Jerry Riordan tränar nämligen den treåriga Ready Cashdottern.

Lopp 9

9-Inertial.jpg

Ola Karlsson och Jörgen Sjunnesson har ett fruktbart samarbete och i lopp 9 (V75-5) slog duon till med ny seger genom Inertial, som tog en överlägsen seger.

Lopp 10

10-Tessy D'ete.jpg

Lopp 10 (V75-6) var ett försök till Diamantstoet. Här slog paret Jerry Riordan och Magnus A Djuse till med ny V75-triumf; nu med Tessy Déte , som tog sin 17:e seger, vilken kom i 73:e starten.

Lopp 11

11-Zio Tom Jet.jpg

Lopp 11 (V75-7) var ett försök i Silverdivisionen och där fullbordade Djuse / Riordan sin trippelseger inom V75! Magnus A Djuse styrde Riordantränade Zio Tom Jet till ledningen efter 500 meter och höll sedan undan till ny V75-triumf. Imponerande!

Lopp 12

12- Wingait Henke.jpg

Dagens sista seger blev Stefan Persson, som var först över mållinjen med Håkan K Perssontränade Wingait Henke, som har inlett travkarriären på bästa sätt; nämligen med tre raka segrar.

Riordan / Djuse V75-kungar i Halmstad!
Travtränare Jerry Riordan och körsvennen Magnus A Djuse tog hem inte mindre än tre segrar inom V75 vid lördagens tävlingar i Halmstad. Duon segrade med i tur och ordning Nouba Mom, Tessy D´ete och Zio Tom Jet.
Jerry Riordan liten.jpg
Text o foto Lars B Persson tel 0708 620272

Publicerad måndag 21 december 2020. info@halmstad.travsport.se