Läs mer

Nästa tävlingsdag - 23 oktober

Läs mer

Nyheter

Fina sto-vinnare på V86

19 oktober 2017
Det blev till två segrar under onsdagen i samband med V86-tävlingarna. På Jägersro var det Kash Brodda och Peter Untersteiner som segrade på 13,2a/2140 meter i ett försök till Diamantstoet. Det gav 1 Läs mer »

Vamp Kronos mot BC-semifinal

18 oktober 2017
Under tisdagskvällen kördes den sista försöksomgången till årets Breeders' Crown. Det var på Axevalla och ett av de fyra försöken vanns av en Halmstadhäst. Det 3-åriga stoet Vamp Kronos (bilden) segra Läs mer »

Sportchefen har ordet

18 oktober 2017
Listan över storloppssegrar bara fylls på hela tiden och i helgen som gick blev det till och med en världsmästare till Halmstad! 5-åringen Twister Bi, tränare Jerry Riordan, skötare Heli Terrimaa och Läs mer »

Programändringar 16 oktober

16 oktober 2017
Till tävlingsdagen måndag den 16 oktober, med V5 och första start kl. 18.25, föreligger följande programändringar (kl. 13.00):   Lopp 1 nr. 2 Salvia Face struken (dåliga blodvärden) - nr. 7 Nixan Ru Läs mer »

Twister Bi vann VM i USA!!!

16 oktober 2017
I lördags kväll avgjorde The International Trot - eller VM - på Yonkers-banan i New York. Favorit till segern var Halmstadhästen Twister Bi som stod för en makalös prestation när den i överlägsen stil Läs mer »

Senaste loppreferat

Banrekord av Frozen Sisu

16 oktober - V5
Tvårsstoet Frozen Sisu satte nytt banrekord, då hon triumferade med körsvennen och tränaren Per Nordström i vagnen - en lovande travare som det blir intressant att följa. Text o Foto Lars B Persson  Läs mer »

Lopp 9

16 oktober - V5
Avslutande loppet blev en ny triumf för Johan Untersteiner, som styrde Havbergs Viking till seger. Sören Bertilsson tränar femårsfuxen. Läs mer »

Lopp 8

16 oktober - V5
Loppet slutade med en spännande slutstrid, där Croquet Rose med Joakim Lövgren vid tömmarna var först över den hägrande mållinjen. Läs mer »

Lopp 7

16 oktober - V5
Sjunde loppet blev en ny seger för Peter Untersteiner. Bakom M.T.Lucic tog en säker seger före övriga loppdeltagare. Anja Frick tränar fyraårsvalacken, som nu tog sin tredje seger, vilken kom i 14:e s Läs mer »

Lopp 6

16 oktober - V5
Lopp 6 var ett montélopp över 2140 meter med autostart. Här svarade favoriten Barack La Marc med Jennifer L Oscarsson i sadeln för ett strålande sista halvvarv och tog en säker triumf. Veijo Heiskanen Läs mer »

Samarbetspartners